Om LM Reklame

Hvad kan vi gøre for dig?

LM Reklame har 25 års erfaring som totalleverandør af arbejdstøj og reklameartikler. Vi ved om nogen, at bredt udvalg, hurtig levering og konkurrencedygtige priser er vejen til tilfredse kunder. Derfor går du aldrig forgæves hos os. Uanset om du skal bruge arbejdstøj til dine medarbejdere eller reklameartikler og gaver til dine kunder.

Arbejdsbeklædning

Hos LM Reklame finder du et bredt udvalg arbejdstøj, beklædning, fodtøj, sikkerhedssko og meget, meget mere. Vi leverer til alle typer brancher. Fra håndværksvirksomheder til eksklusive hotelkæder.

Du er velkommen til at kigge forbi vores 300 m2 store showroom og se, hvad vi har på hylderne. Men vi kommer også gerne ud til dig og måler medarbejderne op. Vi holder i øvrigt også styr på alle medarbejdernes størrelser, så det er nemt at genbestille.

Vil du have påtrykt logo og budskaber, så kan vi med eget trykkeri klare det hurtigt og til konkurrencedygtige priser. Ring og få et uforpligtende tilbud.

showroom_02

Reklameartikler og –gaver

Et stykke chokolade med dit logo på kan meget vel være givet bedre ud end en annonce i avisen. For reklameartikler og gaver kan noget, almindelig markedsføring ikke kan. De kan være personlige og de rammer direkte i din målgruppe.

Hos LM Reklame har vi arbejdet med reklameartikler og –gaver i ¼ århundrede. Med samarbejdspartnere over hele verden, kan vi levere alt det, du kan drømme om. Og til en pris der er yderst konkurrencedygtig. Men hvorfor ikke prøve os af? Ring og få et uforpligtende tilbud næste gang, du har brug for reklameartikler eller gaver.

LM Reklame

LM Reklame har 25 års erfaring med arbejdsbeklædning og reklameartikler.

Hver eneste dag arbejder vi på at gøre en forskel for vores kunder. Vi VIL nemlig have tilfredse kunder, og vi stopper ikke, før du bliver det.

Tid og penge

Vi ved at tid og penge er to væsentlige faktorer for vores kunder. Derfor har vi investeret i eget trykkeri, så vi kan levere hurtige og billigere. Vi bruger også samarbejdspartnere i fjernøsten til de opgaver, der er billigere at løse der.

På den måde, kan vi tilbyde en totalløsning, hvor det er dig, der bestemmer, hvordan du vil have det. For det har vi nu engang bestemt er bedst.